Google
4.1/5

Værksted

Når du køber bil hos os, er din sikkerhed også en del af den gode behandling. Derfor har vi naturligvis tilknyttet vores eget værksted til butikken.

Reparationer og serviceeftersyn er nødvendige for at opretholde din bils pålidelighed, sikkerhed og ydelse. Tilsidesættelse af selv mindre problemer kan på sigt føre til større problemer og potentielt farlige situationer på vejen. Rettidige reparationer og regelmæssig vedligeholdelse kan hjælpe til at forlænge bilens levetid og forhindre dyre nedbrud. En velvedligeholdt bil er desuden mere værdifuld og nemmere at sælge. Tilsidesæt ikke din bils behov - investér i regelmæssige reparationer og vedligeholdelse for at sikre en glat og sikker køreoplevelse.

Din bil er i trygge hænder hos 3tow

Vi laver ikke en reparation eller vedligeholdelse, der ikke er aftalt med dig.

 

Når din bil er til reparation eller service hos os, varetages det af de dygtigste mekanikere. De sørger for at udføre reparation eller service efter bilfabrikantens forskrifter - også bilens elektronik tjekkes efter disse forskrifter. Du kan trygt overlevere din bil til os. Vi sørger naturligvis også for en lånebil til dig.

Vi tilbyder udover reparation og service også dækskifte.

Kontaktoplysninger:

Tlf. nr: +45 28 89 22 22
Mail: service@3tow.dk
Værkstedets åbningstider:
Man – fre: 07.00 – 15.30
Lør – søn: Lukket
Helligdage: Lukket