Google
4.1/5

TRYGHED

Veluddannede fagfolk og høj, personlig service

Fire simple budskaber med stor betydning, som vi alle arbejder med i vores bestræbelser på at skabe den bedste oplevelse, når du køber ny eller brugt bil hos os.

Søger du en nyere, brugt person- eller varebil, er vi som 100% Autotjek forhandler det rigtige sted at lede. Takket være et stort udvalg er chancen for at finde den rigtige bil meget stor

Vi tilbyder endvidere markedets nok mest attraktive finansiering til alle vore biler, og går du med tanker vedr. leasing, kan vi også tilbyde det – både privatleasing og erhvervsleasing. Så her er endnu en grund til at kontakte os.

100% AUTOTJEK

TRYGHED NÅR DU KØBER

100% Autotjek er et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, der altid giver kunden en professionel og objektiv rådgivning omkring køb/salg af biler. 100% Autotjek er ikke underlagt nogen importørorganisation, og kan derfor frit rådgive kunderne om mærke og model uden særinteresse. Vi leverer alle mærker og modeller – nye som brugte.

 • Sikkerhed og tryghed i handlen
 • Veluddannede fagfolk og høj personlig service
 • Stort udvalg af kvalitetsbiler
 • Mulighed for tilkøb af 12 eller 24 måneders Autotjek-forsikring (dækker bl.a. nedbrud på motor, gear og turbo)

Fire simple budskaber med stor betydning, som vi alle arbejder med i vores bestræbelser på, at skabe den bedste oplevelse, når du køber ny eller brugt bil hos os.

Søger du en nyere brugt person- eller varebil, er vi som 100% Autotjek forhandler det rigtige sted at lede. Takket være et stort udvalg, er chancen for at finde den rigtige bil meget stor.

Vi tilbyder endvidere en af markedets mest attraktive finansieringer til alle vore biler, og går du med tanker vedr. leasing kan vi også tilbyde det - til både privatleasing og erhvervsleasing. Så her er endnu en grund til at kontakte os.

Vi ønsker dig held og lykke i din søgen efter en ny bil - og byder dig samtidig velkommen hos 100% Autotjek.

DSCF1106

100% TRYGHED

TRYG OG SIKKER BILHANDEL

Hos 3tow biler får du en tryg bilhandel med sikkerhed, hver gang. Her er ingen forskelsbehandling, og alle kunder får samme gode behandling. Kom og ind og tag en uforpligtende snak med os omkring mulighederne næste gang du skal have ny eller brugt bil. Alle vores biler er topklargjorte. Vi yder altid 2 års reklamationsret på vores detail biler i overensstemmelse med købelovens § 83.

I samarbejde med 100% Autotjek giver vi dig mulighed, for at tilkøbe en 12 eller 24 måneders Autotjek-Forsikring, der dækker bl.a. motor, gear og turbo. Bilen får udført en brugtbilstest, ved en uvildig synshal som gennemtjekker bilen på 46 punkter. Det er både en sikkerhed for dig og for os. Vi har ingen interesse i at sælge dig en bil med skjulte defekter, da vi lever af tilfredse kunder. Derudover får du som minimum følgende med, når du køber en bil med 100% Autotjek-forsikring: 

  • Bilen er grundigt tjekket ud fra en brugtbilstest på 46 punkter
  • Du får 12 eller 24 måneders Autotjek-forsikring (dækker bl.a. nedbrud på motor, gear og turbo)
  • Du får kilometergaranti og sikkerhed mod restgæld 
  • Du kan få dit bilkøb finansieret hos forhandleren
  • Du kan tilkøbe forsikringer og vejhjælp
  • Du har mulighed for at få en udvidet 100% Autotjek-forsikring

TELEFON

+45 86 80 11 22

EMAIL

3tow@3tow.dk

DSCF1247
DSCF1112
DSCF1257 (1)
DSCF1105